Borgermøde om ny kulturpolitik.

Få mulighed for at give dit bidrag til den nye kulturpolitik 2020-2023, når Skive Kommune og Kulturelt Samråd Skive inviterer til borgermøde i Skive Theater kl. 18.30 onsdag d. 23 okt.

Skive Kommunes nuværende kulturpolitik ’Kultur med Vilje’ udløber ved årets udgang – og derfor er det tid til at lave en revurderet politik for årene 2020-23. Hvilke indsatser skal kulturpolitikken tage med videre? Hvilke nye veje skal vi følge? Hvordan skal egnens kulturliv forme sig i årene fremover?

Borgermødet er åbent for alle interesserede og uden tilmelding.

Aftenen bliver indledt med et oplæg af én af kulturlivets markante stemmer, Christian Have, der som debattør, foredragsholder og forfatter sætter spot på, hvordan kulturpolitik kan gøre en forskel. Derefter er der workshop, hvor deltagerne får mulighed for at sætte sit præg på den kommende kulturpolitik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *