Ho`Ho´Ho´Julemanden kommer til skive i Oktober. Kæmpe Konkurrence.

Skive Handel sætter fokus på lokal julehandel, ved at få besøg af selveste julemanden, allerede i oktober. Han kommer for at uddele gavekort for mere end 30.000,- kroner fra medlemmer af Skive Handel.

Hovedpræmien er et citygavekort på kr. 10.000,-
Der bliver også 2 personer, der hver vinder gavekort til byens butikker for kr. 5.000,-
Herudover er der mindst 28 der vinder gavekort á kr. 500,-

Mandag til fredag i uge 42 kan man tage en selfie med nissehue på ved eller i de deltagende butikker og lægge det op som en kommentar, under begivenheden: “Julegaver for over kr. 30.000,- i efterårsferien!“ senest fredag den 18/10 kl. 19.00. Man kan deltage med 1 billede pr. person pr. butik, men kan kun udtrækkes som vinder én gang.

Julemanden trækker lod blandt de modtagne selfies lørdag den 19/10.
For at vinde skal man personligt møde op på Rådhustorvet lørdag fra kl. 11 og i SønderCentret fra kl. 13, er man der ikke, når julemanden kalder, så kaldes en ny vinder blandt de fremmødte og man mister dermed gevinsten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *