Dreng på 4 år skar sig på legepladsen på Aakjærskolen.

En dreng på 4 år der leget på Aakjærskolen kom løbende hen til sin mor med blod ned af armen. Drengen havde leget i den “UFO” som står midt i skolegården på Aakjærskolen. Da drengen ville kravle ned af “ufoen” faldt han og skar sig på et glasskår der lå i sandkassen. Vi har snakket med moderen til drengen.

” Min søn kom løbende hen til mig med blod ned af trøjen og armen, jeg gik i panik. Men da jeg fik tørt det af kunne jeg se han havde en flænge ved hans albue. Det kunne klares med et plaster. Men nu skal der altså snart ske noget på den skole med de unge der sidder og drikker. Hvor er Politi? de kunne sgu da godt kører rundt på skolen men de unge er vel væk når de ser Politi komme. Vi ved skolens pedel går et godt stykke arbejde. Men det her må stoppe”

Da Skiverundt.dk var fordi her til aften kunne vi se at der lå glasskår over alt på skolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *