Skive Skakklub indvitere til åbent hus.

Skive Skakklub inviterer til Åbent hus, og alle som kan tænke sig at spille skak er velkommen, såvel nye som nuværende medlemmer. Det sker nu på tirsdag d 13 fra kl 19-21 hos Klubben på Rosenbakken 8 i Skive.

Der vil være mulighed for at høre nærmere om hvad skakklubben står for og stille spørgsmål om alt indenfor skakkens verden.
Bagefter er der mulighed for at spille skak mod deres tidligere første bræt og stærkeste spiller IM Jesper Thybo. Jesper er 20 år og er blev i 2017 Europamester i U18. Han er fast spiller på det danske landhold og blev i 2017 udnævnt til International mester. Desuden har han scoret en stormesternorm, så inden længe kan han nok også kalde sig stormester. Så kom og mødt frem til en og dejlig skak sæson efter en dejlig og varm sommer.

Du kan besøge deres Facebook her. Klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *