MUSIK: BRO´gæster Rådhustorvet på mandag.

Han har lavet hits på hits og rejser landet tyndt med sine sange. Men også i udlandet på diverse danske rejsemål. Bro har flere sange som både unge som ældre elsker at høre. I 2016 blev han for alvor kendt med sangen “Hvor er du bro´” samt i 2017 med hittet ” Er nettet nede” i 2018 kom det store hit “Sydpå”.

Bro spiller på Råshustorvet nu på mandag d 22. Fra kl 17.30 til 18.00.

Efter Bro har spillet kommer Volf Duo. kl. 18.30 til 19.45.

Et dansk rock/popband med mere end 1000 arrangementer på samvittigheden.
Bandet har sit udspring i den legendariske duo, VOLF DUO, med Henrik Volf og Mads ”Grækeren” Jensen ved roret, og som i 2005 toppede TV2 programmet SCENEN ER DIN. Dette resulterede i duoen i 2015 konventerede til et 4 og 5 mands stort orkester VOLF BAND – der siden har indtaget de danske scener med storm.

Det er Sommer i Skive / Skive Festival som arrangere mandags koncerterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *