Sundsøre Musikfestival 2019.

Sundsøre Musikfestival er kommet for, at blive. De har igen den generøse fornøjelse, at kunne byde jer alle velkommen til den 23. omgang af festival i Junget. Meget er sket siden starten, men de er her stadig. Der er blevet mere fokus på Junget som en by på landkortet, samt et stærkere sammenhold på egnen. De besøgende mødes til et par festlige dage med fremragende musik, kolde øl, lokal mad og masser af hygge samt samvær. De er stolte af, at det endnu engang er lykkedes dem at få stablet festivalen på benene, samtidig med, at de kan glæde os over de nye tiltag de har fået i år.

Igen i år har de udarbejdet et musikprogram, hvor vægten fortsat lægger på rock og pop musik. Der vil være nogle man har hørt før, samt en masse nye til kommer. Som i de foregående år, vil der blive spillet musik, skiftende mellem den store scene og festteltet. Sundsøre Musikfestival sætter stor pris, på de frivillige før, under og efter festivalen.

Nu har du chancen for at vinde 2 billetter til begge dage. Gå ind på Skiverundt.dk facebook side og deltag. Her er link. Klik her.

Du kan se hele programmet inde på Sundsøre Musikfestival´s Facebook. Klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *