I weekenden er der Midtwest Farmshow i Skive

Lørdag den 15. juni 2019 bliver det 14. gang at der afholdes MidtWest Farmshow. Og Børnenes dag holdes om fredagen den 14. juni 2019. Begge dele på Dyrskuepladsen i Skive. Læs mere her :www.farmshow.dk/
Styregruppen bag MidtWest Farmshow består af Skive 4H, Viborg 4H, Skiveegnens LandboUngdom samt frivillige som brænder for at arrangere dyrskuet i Skive. Siden starten i 2006 har ca. 50 frivillige og konsulenterne fra Ungdomskontoret hvert år lagt alle kræfter i for at få MidtWest Farmshow til at blive et af de bedste dyrskuer i Danmark, og den målsætning fortsættes.

MidtWest Farmshow er en begivenhed, der samler by og land, med en lørdag fyldt med dyrskue, udstilling og masser af underholdning for hele familien.

Et af de bærende elementer i Farmshowkonceptet er dyrskuet, hvor op imod 300 dyr er med. Både køer, heste og får er at finde på pladsen den lørdag, hvor det hele løber af stabelen. De voksne er ikke alene om at udstille på MidtWest Farmshow. På 4Hs Børnedyrskue kan børn udstille alt fra kæledyr til havetraktorer og cykler. Intensiteten blandt udstillerne er mindst lige så hård ved børnedyrskuet som blandt de voksne udstillere.

Siden 2008 har Børnenes Dag været en gentagende begivenhed på MidtWest Farmshow. Ideen med at lave en dag kun for børn blev en overvældende succes og er nu en fast del af MidtWest Farmshow konceptet. Børnenes Dag bliver afholdt om fredagen, dagen før dyrskuet.

Se programmet for Farmshow her: Klik her.

Se mere om Børnenes dag her : Klik her.

Alle er velkommen!

Entre KUN kr. 60,-

0-3 år: gratis

Gyldig entre = GRATIS lege aktiviteter for børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *