Sommer og sol over Skive Handicap Festival 2019. (galleri og video)

Med over 1000 besøgende var der fest på dyreskuepladsen idag da der var Skive Handicap Festival 2019. Med musik fra Bali, Kandis og Birthe Kjær var der lagt op til en forrygende dag. Solen skinnede fra en skyfri himmel og folk var glade og dansede rundt. Kandis gav den hele armen med sange som Hold Me, En lille ring af guld, Lonnie fra Berlin og mange andre. I det sidste nummer “det dit navn” fik Kandis Johnny en flok besøgende med sig op på scenen og der blev skrålet med på “det dit navn”. Jacob Haugaard var dagens toastmaster og han kunne sætte fut i de besøgende. Han gav da også et par numre “Ingeborg”- “hammer hammer fedt” og flere.
Birthe Kjær gik på scenen som den sidste og der var godt nok gang i den. Folk sang med på sange som “vi maler byen rød”- “arrivederci franz” – “sommer og sol” og ikke at glemme “den knald røde gummibåd”.

Dukke klovnen gik rundt og lave ballonhatte til folk og Dalgårds Tivoli havde to vogne med mad og drikke.

Et rigtig godt arrangement med et veloplagt publikum og vejret var med hele vejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *