Kulturcenter Limfjord er ny forpagter af Skive Theater

Kulturcenter Limfjord er tildelt forpagtningen af Skive Theater i de kommende to år.

I de seneste uger har Skive Kommune modtaget ansøgninger og afviklet samtaler omkring forpagtningen af Skive Theater. Ved fristen den 17. april lå i alt ni ansøgninger på indstillingsudvalgets bord, hvoraf fire kandidater blev indkaldt til en ansættelsessamtale:

”Vi vurderede ansøgerne ud fra en række kriterier, som bl.a. omfattede erfaring med drift af kultursteder og kulturelle arrangementer, samt ledelseskompetencer, økonomisk stabilitet og kulturelle visioner for Skive Theater”, siger Jan Lund- Andersen. Han er som direktør for Kultur- og Familieforvaltningen selv en del af indstillingsudvalget.

To-årig aftale

På udvalgsmødet tirsdag den 7. maj vendte Kultur- og Fritidsudvalget tomlen op til indstillingsudvalgets anbefaling. Kulturcenter Limfjord kan dermed kalde sig selv forpagter af Skive Theater i de kommende to år, hvorefter forpagtningsopgaven atter vil blive sat i udbud:

”Vi glæder os over aftalen med Kulturcenter Limfjord, og ser frem til samarbejdet omkring Skive Theater i de kommende år”, siger Jan Lund-Andersen.

Indstillingsudvalget

… bestod af direktør for Kultur- og Familieforvaltningen, Jan Lund-Andersen, samt kultur- og fritidschef Kent Sørensen og kulturmedarbejder Else Larsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *