Vridsted Træf en kæmpe succes. Se video og foto her.

Der var dømt brændt gummi af største kaliber idag der der var Vridsted Træf 2019. Masser af fede biler og masser af dæk røg og hestekræfter var der at se på. Vridsted Træf trak rigtig mange mennesker til ” jeg vil skyde på vi er et sted mellem 450 og 500 besøgende idag.” Fortæller Tobias Nørgaard som er arrangør af Vridsted Træf og også selv er en bil nørd til Skiverundt.dk . Fadbamser og grillpølser og dæk røg så var den hjemme. Og det var ikke svært at finde hen til arrangementet, nææ for allerede inden man kom til Vridsted kunne man lugte brændt gummi og se alt røgen fra bilerne af. Et godt arrangement og frivillige var med til at gøre dagen ekstra god. Tøj sammen med Bamseline ligger i vaskemaskinen og venter på at komme ud efter alt den røg.
Se galleriet og se videoen nederst på siden.

Tekst Foto og video : Andreas Holm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *