Det Islamiske Hus i Skive gav Rasmus Paludan en lang næse.

Det kan godt være at ca små 100 personer i løbet af dagen var og høre på Rasmus Paludan på Dalgas Alle. Men Det Islamiske Hus i Skive gav Rasmus en lang næse. Her havde man nemlig dækket op med pizza og kebabmix, sodavand falafel og kage . Som der blev råbt i vognen der delte mad ud ” kom og få en anti Rasmus falafel.” og det skulle han ikke råbe to gange før en lang kø var at se . Ca 200 mennesker havde taget vejen forbi Det Islamiske Hus og hygget sig med god mad og hygge snak med de folk der var mødt op. Politiet var også forbi for at holde ro og orden, men det var der jo. Så meget ro og orden at Politiet tog sig tid til at snakke med folk og også få et stykke pizza og en cola. Politiet var virkelig helt nede på jorden. Det her arrangement som Mohamad M Jammal havde sat i værk var virkelig godt. Der var tre hoppeborge til børnene og det hygget de sig meget med. Sikke nogle dejlige mennesker Skiverundt idag har været sammen med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *