Gitte fik månedens buket. Se den rørende video her.

Det var en meget rørt Gitte der her til middag fik månedens buket samt en æske chokolade. Allan som er rigtig gode venner med Gitte havde skrevet i Skiverundt´s konkurrence da han syntes hun skulle have en buket blomster og det var da også Allan der overrakte buketten og blomsterne. Gitte kæmper med en sygdom men selvom nogle dage kan være hårde end andre, så passer hun sit arbejde som ambulance redder. Venner og naboer havde været med til at holde det her hemmeligt for Gitte da hun skulle have sine blomster. Allan havde skrevet et meget rørende kort til Gitte som også fik tårerne frem i hende. Blomsterne var fra Egeris Blomster og de passet lige ind i Gittes smag da hun elsker farven gul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *