Poesiforfatter besøger Skive midtby på onsdag på cykel.

Forfatter Dennis Ramsøe cykler Danmark rundt for at promovere sin poesisamling. På sin vej besøger han alle danske boghandlere og sælger bogen til interesserede. Han finder logi ved at bytte sin bog for en overnatning, og bringer derved sin kunst helt ind i de private hjem. Poesisamlingen, Udenfor rammen, er primært skrevet ud fra en indignation over arbejdsmarkedsforhold og hvad der bedst kan beskrives som brug-og-smid-væk-kultur af medarbejdere.

BOGENS TEMA.

– Ledelse
– Arbejdsrelaterede folkesygdomme
– Magt
– Det hastigt udviklende samfund

På onsdag besøger han Skive med sin budcykel. Vi har aftalt et møde med ham hvor vil følge ham lidt rundt i byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *